OM KLUBBERNE

OM KLUBBERNE

Bellahøj Kræmmerfestival bliver arrangeret af Brønshøj Husum Idrætsfond, som består af 4 idrætsklubber i Brønshøj-Husum.

Læs mere om de enkelte klubber herunder.

Freja Håndboldklub er en håndboldklub fra 1961 for både piger og drenge, damer og herrer. Klubben har hjemmebane i Bellahøjhallen og træner både dér og i Grøndalscentret. Klubben har godt 200 ungdomsspillere og 100 seniorer. Vi har hold fra U6/U8 og hele vejen op til Old Girls og Boys. Vi arbejder også på at få et Trille Trolle hold for de 4-årige.

Freja er en stor og livskraftig klub, hvor der er plads til alle. Vores mål er at have mindst to hold pr. årgang, så der både er plads til de talentfulde og ambitiøse, til dem der først er ved at lære det og til dem, der måske mest er der for det sociale.

Se mere

Husum Boldklub er en bredde klub som tilbyder alle bydelens borger unge som gamle at spille fodbold.

Husum er ca. 600 medlemmer hvoraf de små 400 er ungdomsspillere og vi er en klub som vil udvikle vores spillere så langt vi nu kan med de midler vi har men samtidig er det også vigtigt at dem som bare syntes det er sjovt at spille fodbold kan få lov til dette og bare hygge med andre socialt, men har man ambitionerne ja så er vi også klædt på med rigtige kvalificerede trænere.

Men vigtigst af alt er at Husum er en klub for alle.

– Social klub
– Plads til alle
– Hjerterum
– Sammenhold
– Klubliv

Samarbejdet med Brønshøj-Husum Idrætsforeninger har stor betydning for Husum Boldklub som igennem mange år på Efterårsmarkedet har fået et stort sammenhold med de andre klubber på tværs hvilket er rigtig vigtigt da man kender hinanden og kan hjælpe hinanden og snakke om ting der foregår i klubberne og på den måde være med til at hjælpe hinanden uden for banerne.

For Husums vedkommende betyder det en ekstra indtægtskilde så vi kan videreudvikle vores ungdom med remeder og ture og gode trænere til at holde styr på alle vores dejlige unger og give dem nogle fantastiske oplevelser og da sponsorerne ikke hænger på træerne så kan vi på den måde skaffe de penge.

Se mere

Brønshøj Boldklub har eksisteret siden den 15.maj 1919, hvor klubben blev stiftet, og fejrede således sin 100 års fødselsdag i 2019

 

Siden 1972 har vores hjemsted været i Tingbjerg, hvor vi i tidernes morgen fik opbygget en fantastisk ungdomsafdeling, som gjorde, at vi i mange år var selvforsynende med talenter til klubbens divisionshold. Sådan er det dog ikke længere hverken for Brønshøj eller for ret mange andre klubber i dag, hvor talenterne stort set bliver kigget ud, når de kan få mere end to på foden.

 

I stedet har vi måtte sadle om og begynde forfra og ved hjælp af en dygtig ungdomsformand og en masse dygtige trænere er vi langsomt men sikkert ved at løfte en meget stor opgave i bydelen Tingbjerg. Vi er bydelens klart største forening og vi synes selv, at vi gør et stort stykke arbejde for at få enderne til at mødes både på det sociale og på det sportslige område. 

Vi har i mange år haft mange frivillige, som har leveret en stor indsats på kræmmermarkedet, og det bliver vi også ved med i de næste mange år.

 

Brønshøj Boldklub vil nemlig gerne levere en frivillig indsats til gavn for ungdomsafdelingen  og til gavn for alle de deltagende klubber i kræmmermarkedet.


Se mere

8.-10. SEPTEMBER 2023

ENTRÉ 25,- GIVER ADGANG TIL ALLE DAGE

Vi holder åbent på pladsen
Fredag 10 – 24
Lørdag 10 – 24
Søndag 10 – 18

Vi glæder os til endnu engang at feste med jer og garanterer, at der igen vil være masser af god musik og rig mulighed for at gøre et kup i kræmmerboderne.

Tak til vores samarbejdspartnere